Posca Tuscher

Tuscher? Søger du tuscher og kan du godt lide at udfolde dig kunstnerisk med tuscher - så kan jeg på det varmeste anbefale dig at prøve at købe Posca tuscher. Posca tuscher er efter min mening de bedste tushcer som du kan købe på markedet. Her kan du selv bestille Posca tuscher hvis du vil følge mit råd.

Billedrammer

Billedrammer er kronen på værket. Her kan du finde et flot udvalg af slagsen. Om det så er Akvarel eller en Tegning, så skal de nok finde de bedste Rammer til dig. I deres webshop kan du se de Rammer de har, som kommer i farverne Guld, Mørke Brun, Hvid, Sort og Sølv. Disse rammer betales i metermål og de leveres med glas, Bagbeklædning og Ramme. Så kan du endelig få det smukke billede op at hænge. Hvis det er specialmål du er ude efter, så kan de kontaktes for priser på dine unikke Billedrammer.

Winsor & Newton

Winsor & Newton Akrylfarve hedder Galeria og fås i flasker med 500 ml. Det er også Danmarks mest populære og det er en rigtig god kvalitet, som er en nydelse at arbejde med. Og med frit valg mellem 60 smukke farver, så er det endnu sjovere. Det drejer sig om silkeskinnende farver, som med garanti vil se smukke ud på dit lærred. Lad de kreative safter flyde. Denne webshop giver dig god grund til det. De har et kæmpe udvalg af diverse Tegneartikler og en masse andre produkter indenfor Winsor & Newton.