Papirsposer for den eksklusive kunde

Papirsposer kan noget, som plastikposer ikke kan i samme grad. Papirsposer giver højere kvalitet og følelsen af luksus og velvære, når kunden bærer dine produkter ud af din butik. Og i høj grad kan det være vigtigt for kunden, at få den "rigtige" papirspose, der udstråler at her har de købt et eksklusivt produkt, som de er stolte af at eje. Embacollage er eksperter i, at understøtte jeres brand med de helt rigtige papirsposer, der vil sælge varerne.

 

Plastposer som branding redskab

Dersom I foretrækker plastposer til jeres kunder, så kan Embacollage endda hjælpe jer med, at designe den plastpose, som giver mest merværdi for jeres kunder. For når en pose er bedst designet og fremstillet til jeres specifikke behov, så vil kunden også glæde sig over, at bruge den igen og igen. Og så er det også vigtigt, at kvaliteten er i top, sådan at kunden gang på gang bruger jeres plastpose og derved fremviser jeres logo og brand så ofte som overhovedet muligt. At bære rundt på jeres brand - som det jo i virkeligheden er - skal være en udsøgt fornøjelse for kunden, som kunden ser frem til hver eneste gang.

 

Silkebånd for øget merværdi

Skal det være noget ganske specielt for kunden, eksempelvis i forbindelse med jul og mærkedage, så vil silkebånd være lykken. Embacollage tilbyder silkebånd i mange forskellige afskygninger, således at kunden føler sig ekstra speciel. Disse lækre silkebånd kan påtrykkes jeres logo eller firmanavn. For det er de små detaljer, der løfter jeres brand til et nyt niveau og kunden vil mindes om jeres eksklusive brand med glæde.