Dråbeflaske

Dråbeflaske

Hvis du tror, at du ikke kan finde den rigtige Dråbeflaske her, så må du tro om. Dette firma har et flot udvalg af forskellige glasflasker, så chancen er stor, at de også har det du lige står og mangler. Men hvis du ikke lige finder det på deres hjemmeside, så kan det betale sig, at kontakte dem for den Dråbeflaske, som I skal bruge. De er nemlig også meget fleksible, så de tager gerne hånd om deres kunder og deres potentielle kunder. Man kan læse meget mere om dette på deres hjemmeside.

 

PET Flasker

Hvis I alligevel ombestemmer jer og I skal have fat på nogle egnede PET Flasker, så kan de også klare det i deres firma. Og deres priser er konkurrencedygtige. Og dette gælder om I så skal have leveret tyve styks eller tyve millioner styks. De kan klare det hele, hvis man kontakter dem og diskuterer situationen med dem. For dem er PET Flasker et standard produkt, som de nemt kan levere til jer. Hvis man kigger på deres hjemmeside, så kan man se noget af alt det, som de kan tilbyde. Resten kan man ringe om.

 

Cremekrukker

De har nogle pæne og anvendelige Cremekrukker i deres sortiment, men hvis det er noget helt andet, som I er ude efter, så kan man godt få en snak med dem. Måske vil I have nogle, som skiller sig markant ud fra jeres konkurrenters Cremekrukker, så I har en total unik emballage, som læner sig mere op ad jeres brand. Så kan man tale om total branding og jeres kunder og fremtidige kunder kan lettere genkende jer og jeres produkter. Man kan se nogle af deres krukker på deres hjemmeside.