Maksimalafbryder

Maksimalafbrydere i internationale standarder

Hvis du søger en maksimalafbryder der overholder de internationale standarder og som sikrer dine maskiner og motorer i tilfælde af overstrøm eller kortslutninger, har vi her fundet en god leverandør. Firmaet har et stort udvalg af maksimalafbrydere til industrielle formål, installationer og applikationer. Maksimalafbrydere fungerer efter samme princip som en sikring og sørger for optimal beskyttelse af dine maskiner og konstruktioner.

Automatsikringer – din sikring mod overbelastning

Find den type automatsikring der passer til netop dit behov. Vi har findet en virksomhed der leverer aller typer automatsikring til både hus- og industriinstallationer og som kan give dig professionel rådgivning og vejledning om valget af automatsikring. Firmaet har specialiceret sig i både Type B, Type C og Type D automatsikringer og kan løse alle behov indenfor sikringer.

En automatsikring fungerer efter samme princip som en smeltesikring, dog med den centrale forskel, at der i en automatsikring ikke er noget der smelter og dermed heller ikke et behov for at skifte sikring. Automatsikringer er designet til at kunne slå fra ved både overbelastninger og kortslutninger, uden at du efterfølgende skal skifte sikringer