Parterapi

København

Bor du i København og lider du f.eks. af tvangshandlinger søger du en dygtig terapeut til parterapi eller har du svært i at finde den gyldne balance mellem arbejdsliv og fritid den såkaldte work – life balance.

Parterapi

Parterapi handler om at genfinde de følelser man en gang har haft for hinanden – tit og ofte sker det i et parforhold at man mister hinanden og desto længere væk man kommer fra hinanden desto svære er det at finde hinanden igen. Hvis du søger parterapi København har vi her fundet en god klinik.

Work – Life Balance

Work – life balance handler om at få hjælp til at skabe harmoni mellem familieliv og karriere – hvis du har svært ved at få kabalen til at gå op kunne work – life balance rådgivning være det der kunne hjælpe dig. Her har vi fundet en dygtig coach, rådgiver og tereapuet der mestrer work – life balance København.

Tvangshandlinger

Tvangshandlinger kan være et meget stort handicap – Det fleste mennesker har forskellige tvangshandlinger men nogle gange kan tvangshandlingerne komme til at fylde så meget så det bliver en belastning og et handicap. Vi har her fundet en trænet terapuet der kan hjælpe med tvangshandlinger København.