Fransa Kids og Fixoni

Fransa Kids laver børnetøj

Fransa Kids producerer børnetøj til børn i forskellige aldre. De kan således både tilbyde elefanthuer og flyverdragter til dine små børn eller smarte jeans eller cardigans til lidt ældre børn.
De kan derfor tilbyde et stort udvalg og næsten uanset hvilken alder dit barn har, burde du kunne finde børnetøj af interesse hos Fransa Kids.

Fransa Kids har noget for alle

Der er ingen tvivl om at Fransa Kids appellerer utrolig bredt i deres udvalg af tøj. Både når det kommer til de køn og aldersgrupper de henvender sig imod og ikke mindst, når man ser på designet. Det er nemlig ganske pænt og neutralt i sit udtryk.
•    Fransa Kids laver tøj til børn i alle aldre
Så det vil passe til de fleste og falde i manges unge børns smag. Desuden laver de tøj til både drenge og piger. Du vil kunne finde mange af deres produkter på internettet på de forskellige hjemmesider.

Fixoni kan tilbyde børnetøj

Fixoni producerer børnetøj til mindre børn, men kan ligeledes tilbyde babytøj. De henvender sig derfor bredt i deres udvalg og har noget at tilbyde både børn og babyer. De kører nemlig forskellige serier, der kaldes ”mini” og ”kids”, der hver især har deres målgruppe.
Den første er for babyer på 0-2 år, mens den anden serie er for børn i aldersgruppen 2-12 år. Uanset hvilket tøj du køber fra Fixoni, kan du dog være sikker på et afdæmpet, men stilfulde designs.

Fixoni laver tøj til mindre børn

Fixoni har deres primære udgangspunkt i børn der er under 12 år, som de har stor erfaring med at producere. Således har de produceret tøj i over 40 år og det er med specielt fokus på kvalitet og holdbarhed.
•    Fixoni producerer børnetøj op til 12 år
Hvis du har nogle børn i den rette aldersgruppe, vil der derfor være gode muligheder for at finde noget pænt tøj til dine børn.