Feriecentre Nordjylland

Feriecentre Nordjylland

Her finder du nogle dejlige Feriecentre Nordjylland. Og Feriecentre Nordjylland er i høj grad også noget for børnene. Her ude i det smukke, danske ferieland finder du de smukke landskaber og de smukke, hvide sandstrande. Her kan I gå lange ture, bade, surfe og ellers bare nyde den danske natur. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan koble fuldstændigt af, så er dette et af de smukke steder, hvor du endelig kan gøre det. Læs mere om dette på hjemmesiden.

 

Feriecenter

Her er et Feriecenter, hvor I alle kan have det sjovt og nyde ferien. I dette Feriecenter kan du afholde kurser og konferencer, tage børnene med og få mange gode oplevelser med hinanden. Du kan også få nogle dejlige måltider på deres fine restauranter. Her er mulighederne mange og dit største problem vil nok være, at skulle vælge mellem så mange forskellige, spændende aktiviteter. Måske kan børnene være med til, at vælge ferien denne gang.

 

Badeland

Langt de fleste børn elsker at være i Badeland. I dette Badeland er der en konstant vandtemperatur på 28 grader. Luften er på minimum 30 grader. Mens børnene leger i vandet, og har det sjovt sammen med jævnaldrende børn, kan I hvile jer i vandkanten og bare slappe af og nyde den dejlige varme, der giver stedet dets suptropiske charme. Man kan se meget mere om dette spændende sted på deres fine hjemmeside, hvis man er nysgerrig efter mere.