Multibane

Multibane til kreativ udfoldelse

En multibane kan være løsningen, hvis asfalt sætter grænsen for kreativ udfoldelse. På en god Multibane kan børnene falde, uden at det gør så ondt, som hvis det havde været en asfaltbane. Dette firma har 30 års erfaring indenfor multibaner, så I er sikret en fremragende kvalitet og erfaring. En multibane er så jævn, at man endda kan køre på rulleskøjter. På deres hjemmeside har de et spændende billedgalleri, så man kan se hvordan en bane kan se ud.

Kunstgræs Tennisbane giver 30% mere tennis

En Kunstgræs Tennisbane vil forlænge tennisturneringssæsonen med hele 30%. Så en Kunstgræs Tennisbane er en fantastisk investering, som vil holde i mange år. Så får man mest ud af sin tennisbane. Og en anden ting, som er en kæmpe fordel er, at det kræver så lidt at vedligeholde en sådan tennisbane. Når man spiller på en tennisbane af kunstgræs skånes end led og sener også. Og dette gælder også lige efter et regnskyl.

Kunstgræs fodboldbane – en vinderbane!

Kigger du efter en vinderbane? Så er denne Kunstgræs Fodboldbane det der mangler hos jer. En Kunstgræs Fodboldbane optimerer jeres chance for sejr i næste kamp. Her har I en stabil fodboldbane, hvor deres kunstgræs endda er godkendt af FIFA. Så bliver det ikke bedre. På deres fine hjemmeside kan man læse om og se mere omkring kunstgræs og hvad det kan gøre for jeres udfoldelsesmuligheder. De kan kontaktes for et uforpligtende tilbud.