3 Vejs Tipper

3 Vejs Tipper

Her finder du en professionel 3 Vejs Tipper, der kan holde til lidt af hvert. Faktisk findes der hos denne forhandler flere forskellige, så du kan sagtens finde lige den 3 Vejs Tipper, som du skal bruge nu. Alle har de aluminiumssider, løse trækstænger, dobbelt chassis samt galvaniseret stålbund. De kan endda leveres med 13″ kompakthjul. Du kan læse om alle specifikationerne på deres hjemmeside. Der kan du også tage et kik på al deres standard- og ekstraudstyr. Så der er lidt for enhver smag – og lige hvad du står og mangler.

 

Bådtrailer

Når man har sagt båd, så har man også sagt Bådtrailer. En Bådtrailer fra dette firma fås i forskellige varianter, så selv hvis din båd er meget stor, så skal de nok hjælpe dig. På deres informative hjemmeside finder du nogle gode fotos samt se specifikationerne. Du vil kunne danne dig et udemærket billede af hvilken Bådtrailer der vil kunne passe til lige netop din båd. Det kan stærkt anbefales, at kontakte dem, dersom du leder efter en. De har masser af gode råd og vejledning, der bare venter på dig.

 

Tiptrailer

Når du anskaffer dig en Tiptrailer fra Ifor Williams, så kan du være sikker på, at du får sikkerhed for alle pengene. For en Tiptrailer af dette mærke er konstrueret med sikkerhed for øje. Den har stor kapacitet, er fleksibel og har hydraulisk-elektriske styringer af tip. De findes i flere forskellige varianter og på deres hjemmeside kan man kigge nærmere på deres galleri. Så kan du hurtigt danne dig et godt overblik over deres forskellige modeller. Og naturligvis hjælper de dig gerne, hvis det er der skoen trykker.