God underholdning i tv

Tv-guide er veje frem til god underholdning

Dansker er som aldrig før blevet mere bevist om hvad de vil se i tv. Vi vil ikke længer nøjes med en halv dårlig genudsendelse vi har set 2 – 3 gange før bare for at slå tiden ihjel. Nu bliver den lokale tv-guide nøje studeret efter underholdning der kan gøre hver dagen nemmere at komme igennem.

Det mærkes også meget på udbuddet af underholdning på de forskellige tv-kanaler når man scanner sin tv-guide. Få ganske få år siden kunne man ofte kigge langt efter noget der var værd at spilde sin tid på at kigge på i tv. I dag er konkurrencen blevet meget intensiv mellem de forskellige tv-kanaler og det kommer de danske tv-seer til gode.

Kampen om at blive på den onlinetv-guide er hård!

Uomo har vi kun set toppen af isbjerget. Vil i fremtiden kommer til at se endnu flere film og tv-serier på vores tv-guide. Nu har folk fået øjnene op for hvor meget underholdning der findes ud i den store verden. Så hvis ikke de forskellige tv-kanaler i Danmark tilbyder deres tv-seer den underholdning de gerne vil se forsvinder folk fra tv-kanalerne stille og roligt. Og når de først er smuttede er det meget svært at få dem tilbage igen.

Enten smutter de over bliver loyale overfor en anden tv-kanal eller også benytter de sig af en af de mange muligheder der på internettet for at streame film og tv-serier som via bl.a. HBO Nordic eller amerikanske Netflex som nu også er tilgængelig i Danmark. Her bliver de heller ikke afbrudt at meget lange reklameblokke. Samt at de ikke behøver at sidde klar for fjernsynet på et bestem tidspunkt. Med online tv-streaming er de herre i eget hus. Det kan man nemlig se hvor og hvornår man vil så længe der er internet der hvor man befinder sig.