Plast display

Punktsikring, plast display mm.

Er du i markedet efter produkter som punksikring og plastdisplays så kan du her få gode råd og vejledning når du skal finde en leverandør af punktsikring samt plast display mm.

Punktsikring

Punktsikring handler om at sikre sine udstillingsvarer. Modellen der er gældende for de fleste punktsikringssystemer er at man dels gemmer eller skjuler en sensor på varen. Bringes varen ud af forretningen lyder alarmen. Derudover er det gældende at hvis man forsøger at klippe alarmen af så vil alarmen ligeledes lyde. Uanset om du skal punktsikrer smartphones eller andet forbrugerelektronik, eller hvad formålet med din punktsikring er – så finder du her en godt sted at starte hvis du søger punktsikring.

Plast Display

Tit og ofte spiller displays en væsentlig rolle i din butik, messestand eller dit showroom. Det handler om at finde og vælge de helt rigtige display som løser rollen i forhold til de produkter du ønsker fremstillet. Tit og ofte finder du display i plast eller akryl. Her kan du læse mere hvis du er på udkig efter plast display.