Rejseledsager

HandiCare Travel – rejser for handicappede

HandiCare Travel er et yderst seriøst rejsebureau til handicappede. I tæt samarbejde med Handi Consult yder HandiCare Travel vejledning til handicappede, der vil ud at tage ud i Europa eller at komme på en dejlig ferie sammen med familen. Yderligere sammenstykker HandiCare Travel rejsepakker til handicappede.

Se om rejseselskab for handicappede.

Få en handicaphjælper til turen

HandiCare er et godt rejsebureau der har specialiseret sig i at arangere ture til de handicappede. HandiCare forsøger at arangere ture til de handicappede, hvor personer med et eller flere handicap kan tage afsted som alle andre. Det kan nemlig lade sig arangere, når de handicappede har en god handicaphjælper med sig på turen.

Læs mere om Handicappede lige her.

Rejser til handicappede

Er I tæt på en handicappet, der har ret til at få personlig ledsager via BPA ordningen? HandiCare Travel rådgiver jer til, hvorledes I får en personlig assistent med på familierejsen.

Se yderligere om Ferie handicap.

Er du eller I tæt på en person med handicap?

Så kan Vi assistere jer med rådgivning eller sende jer specialtilbud til en handicaphjælper, hvor de handicappede får selvskab af en særlig assistent. HandiCare Travel yder pårørende handicapture med en bedre sikkerhed og tilfredshed.

Find mere omkring Ferie handicap lige her.